Cautare

Afișez toate cele 9 rezultate

Sort by

Hamac, Alb/Rosu, 2m

170,00lei
(0 Reviews)
Producem hamace din poliamidă pentru agrement. Hamacele au o lungime de 2 m, lățime de 1 m. Diametrul firului poliamidic este de 5 mm iar mărimea ochiului este de 60 mm. Sistemul de prindere este alcătuit din două frânghii cu gașe sau inele metalice. Sunt prevăzute cu două distanțiere demontabile din lemn. Hamacele noastre sunt foarte rezistente şi durabile, fiind un accesoriu foarte util şi comod pentru camping, grădină, terase etc. Pentru dimensiuni, specificaţii, culori, diferite de cele standard, vă rugăm să ne contactați.
170,00lei

Plasa de protectie pentru terenuri

(0 Reviews)
Plase de protecție terenuri sportive sub formă de panouri confecționate din plasă de poliamidă, la comandă, conform specificațiilor agreate de dvs. Se folosesc, în general, pentru împrejmuire (plasa gard), protecţie, acoperire ori separare terenuri sportive. De exemplu: garduri din plasă, acoperirea terenurilor de minifotbal ori tenis, protecţie în spatele porţilor.

Plasa fileu volei

300,00lei
(0 Reviews)
Fileu de volei (volleyball) din poliamidă la dimensiuni standard FIVB (10 m x 1 m). Plasa este confecţionată cu nod, din fir poliamidic de culoare albă. Diametrul firului este de 2,5 mm, iar latura ochiului de plasă este de 100 mm. Fileul este croit manual, conform regulamentului FIVB. Pentru dimensiuni, specificaţii, culori, diferite de cele standard, vă rugăm să ne contactați.
300,00lei

Plasa pentru fileu tenis de camp

600,00lei
(0 Reviews)
Fileu de tenis de câmp din poliamidă la dimensiuni standard ITF (aprox. 12,8 m x 1 m) Plasa este confecţionată cu nod, din fir poliamidic de culoare albă. Diametrul firului este de 2 mm, iar latura ochiului de plasă este de 45 mm. Fileul este croit manual, conform regulamentului ITF. Putem confecţiona filee personalizate conform cerinţelor dvs. Pentru dimensiuni, specificaţii, culori, diferite de cele standard, vă rugăm să ne contactați.
600,00lei

Plasa pentru porti de fotbal

1.200,00lei
(0 Reviews)
Setul este compus din doua bucati de plasa pentru portile de fotbal. Plasă cu nod, din poliamidă. Setul este croit manual, conform specificaţiilor regulamentului FIFA. Plasă pentru porţile de fotbal cu dimensiunile standard de 7,5m x 2,5m x 2m. Plasa este confecţionată cu nod, din fir poliamidic de culoare albă. Diametrul firului este de 3 mm. În cazul în care aveţi nevoie de seturi cu alte dimensiuni, culori, ori alte specificaţii, vă rugăm să ne contactaţi pentru o optiune personalizată.
1.200,00lei

Plasa porti de hochei

500,00lei
(0 Reviews)
Producem echipament profesional pentru hochei pe gheață. Set de plase pentru porţile de hochei pe gheaţă. Confecţionată manual din plasă foarte rezistentă din poliamidă cu dimensiunea ochiului de 30 mm si diametrul firului de 3,5 mm. Porţile sunt conform standardelor şi regulamentului IIHF. Setul include şi plasele de reţinere a pucului. Pentru dimensiuni, specificaţii, culori, diferite de cele standard, vă rugăm să ne contactați.
500,00lei

Plasa porti handbal poliamida

650,00lei
(0 Reviews)
Plasa este confecţionată cu nod, din fir poliamidic de culoare albă. Diametrul firului este de 3 mm, iar latura ochiului de plasă este de 100 mm. Setul este croit manual, conform regulamentului IHF. Fiecare set de porţi handbal poate fi personalizat conform specificațiilor dvs. În cazul în care aveţi nevoie de seturi cu alte dimensiuni, culori, ori alte specificaţii, vă rugăm să ne contactaţi pentru o soluţie personalizată.
650,00lei

Plase de protecție terenuri sportive

(0 Reviews)
Producem plase textile din poliamidă (PA) sau polipropilenă (PP) sub formă de panouri cu dimensiuni variabile utilizate, la amenajarea terenurilor sportive. Pentru comanda, va rugam sa ne apelati la numarul de telefon 0746 253 939.

Plase pentru prins iepuri

500,00lei
(0 Reviews)
Producem plase pentru prins iepuri de câmp sau alte animale. Dimensiune: 210/24den(666tex a=40) L=20-25m Pot fi produse plase pentru iepuri şi la alte dimensiuni, conform specificaţiilor dvs. Dacă doriţi să achiziţionaţi acest produs, cu specificatii personalizate, vă rugăm să ne contactaţi telefonic.
500,00lei
Back to Top
Product has been added to your cart