Cautare

Afișez toate cele 3 rezultate

Sort by

Napatca

(0 Reviews)
Năpatcă standard cu dimensiunile de 2,5 m x 2,5 m.  Este realizată din plasă albă de poliamidă (PA) cu nod. Mărimea ochiului variază între 12 mm şi 40 mm. Puteţi selecta mărimea ochiului dorită din meniul de sus. Năpatca este un tip de unealtă de pescuit similară cu ciorpacul, care nu răneşte peştele capturat. Alte denumiri pentru năpatcă: cercală, prijineală, cucă, gaie, macrică. Atenţie! Producem şi livrăm numai plasa (fără beţe sau prăjini). Dacă doriţi să achiziţionaţi un prostovol cu specificatii personalizate, vă rugăm să ne contactaţi telefonic.

Navod

(0 Reviews)
Unelte de pescuit industrial pentru captura pestelui prin inconjurare. Va rugam să ne contactati pentru consultanta si comanda. Navodul, ca si volocul (plasa de mana) și tifanul  sunt unelte de pescuit industrial de perimetru folosite pentru captura pestelui prin inconjurare. Se executa din plasa de poliamida cu grosimea firului de la 0,7 mm la 1,2 mm si marimea laturii ochiului de plasa de la 7 mm la 100 mm in functie de marimea pestelui.

Setca

(0 Reviews)
Setcă standard cu dimensiunile de 38m x 2,2 – 2,5 m din plasă albă de poliamidă (PA), cu nod. Confecţionăm setci cu orice mărime de ochi, la comandă. Setca este o unealtă de pescuit industrial, cunoscută și sub denumirea de plavă, folosită la captura selectivă, prin agăţare a peştelui cu aceeaşi dimensiune. Vă rugăm să ne contactaţi pentru o ofertă personalizată.
Back to Top
Product has been added to your cart