Cautare

Afișez 1–12 din 16 rezultate

Sort by

Ata pescareasca

(0 Reviews)
Pentru a comanda, va rugam sa ne apelati la numarul de telefon 0746 253 939. Poliamida (relonul) este un material sintetic extrem de rezistent la deformări mecanice și intemperii (UV, umezeală), așa încât acest produs poate avea utilizări extrem de diverse, de la pescuit până la agricultură, construcții, uz casnic etc. Poate fi folosită și la confecția ori la repararea plaselor pescărești. Pret: 50 RON / kg

Hamac, Alb/Rosu, 2m

170,00lei
(0 Reviews)
Producem hamace din poliamidă pentru agrement. Hamacele au o lungime de 2 m, lățime de 1 m. Diametrul firului poliamidic este de 5 mm iar mărimea ochiului este de 60 mm. Sistemul de prindere este alcătuit din două frânghii cu gașe sau inele metalice. Sunt prevăzute cu două distanțiere demontabile din lemn. Hamacele noastre sunt foarte rezistente şi durabile, fiind un accesoriu foarte util şi comod pentru camping, grădină, terase etc. Pentru dimensiuni, specificaţii, culori, diferite de cele standard, vă rugăm să ne contactați.
170,00lei

Juvelnic

30,00lei
(0 Reviews)
Plasă din poliamidă pentru juvelnic. Dimensiune: 210/9den (240tex) a - 12 -14mm - 30 Ron Juvelnicul este un sac din plasă în care se depozitează peştele prins (la undiţă). Plasa poate fi aşezată pe cercuri din material inoxidabil şi poate avea diferite dimensiuni în funcţie de cantitatea de peşte şi mărimea lui. Specificatiile difera in functie de cerintele clientilor. Pentru comenzi personalizate, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0746 253 939.
30,00lei

Napatca

(0 Reviews)
Năpatcă standard cu dimensiunile de 2,5 m x 2,5 m.  Este realizată din plasă albă de poliamidă (PA) cu nod. Mărimea ochiului variază între 12 mm şi 40 mm. Puteţi selecta mărimea ochiului dorită din meniul de sus. Năpatca este un tip de unealtă de pescuit similară cu ciorpacul, care nu răneşte peştele capturat. Alte denumiri pentru năpatcă: cercală, prijineală, cucă, gaie, macrică. Atenţie! Producem şi livrăm numai plasa (fără beţe sau prăjini). Dacă doriţi să achiziţionaţi un prostovol cu specificatii personalizate, vă rugăm să ne contactaţi telefonic.

Navod

(0 Reviews)
Unelte de pescuit industrial pentru captura pestelui prin inconjurare. Va rugam să ne contactati pentru consultanta si comanda. Navodul, ca si volocul (plasa de mana) și tifanul  sunt unelte de pescuit industrial de perimetru folosite pentru captura pestelui prin inconjurare. Se executa din plasa de poliamida cu grosimea firului de la 0,7 mm la 1,2 mm si marimea laturii ochiului de plasa de la 7 mm la 100 mm in functie de marimea pestelui.

Plasa fileu volei

300,00lei
(0 Reviews)
Fileu de volei (volleyball) din poliamidă la dimensiuni standard FIVB (10 m x 1 m). Plasa este confecţionată cu nod, din fir poliamidic de culoare albă. Diametrul firului este de 2,5 mm, iar latura ochiului de plasă este de 100 mm. Fileul este croit manual, conform regulamentului FIVB. Pentru dimensiuni, specificaţii, culori, diferite de cele standard, vă rugăm să ne contactați.
300,00lei

Plasa pentru fileu tenis de camp

600,00lei
(0 Reviews)
Fileu de tenis de câmp din poliamidă la dimensiuni standard ITF (aprox. 12,8 m x 1 m) Plasa este confecţionată cu nod, din fir poliamidic de culoare albă. Diametrul firului este de 2 mm, iar latura ochiului de plasă este de 45 mm. Fileul este croit manual, conform regulamentului ITF. Putem confecţiona filee personalizate conform cerinţelor dvs. Pentru dimensiuni, specificaţii, culori, diferite de cele standard, vă rugăm să ne contactați.
600,00lei

Plasa pentru porti de fotbal

1.200,00lei
(0 Reviews)
Setul este compus din doua bucati de plasa pentru portile de fotbal. Plasă cu nod, din poliamidă. Setul este croit manual, conform specificaţiilor regulamentului FIFA. Plasă pentru porţile de fotbal cu dimensiunile standard de 7,5m x 2,5m x 2m. Plasa este confecţionată cu nod, din fir poliamidic de culoare albă. Diametrul firului este de 3 mm. În cazul în care aveţi nevoie de seturi cu alte dimensiuni, culori, ori alte specificaţii, vă rugăm să ne contactaţi pentru o optiune personalizată.
1.200,00lei

Plasa porti de hochei

500,00lei
(0 Reviews)
Producem echipament profesional pentru hochei pe gheață. Set de plase pentru porţile de hochei pe gheaţă. Confecţionată manual din plasă foarte rezistentă din poliamidă cu dimensiunea ochiului de 30 mm si diametrul firului de 3,5 mm. Porţile sunt conform standardelor şi regulamentului IIHF. Setul include şi plasele de reţinere a pucului. Pentru dimensiuni, specificaţii, culori, diferite de cele standard, vă rugăm să ne contactați.
500,00lei

Plasa porti handbal poliamida

650,00lei
(0 Reviews)
Plasa este confecţionată cu nod, din fir poliamidic de culoare albă. Diametrul firului este de 3 mm, iar latura ochiului de plasă este de 100 mm. Setul este croit manual, conform regulamentului IHF. Fiecare set de porţi handbal poate fi personalizat conform specificațiilor dvs. În cazul în care aveţi nevoie de seturi cu alte dimensiuni, culori, ori alte specificaţii, vă rugăm să ne contactaţi pentru o soluţie personalizată.
650,00lei

Plase pentru cresterea pasarilor

(0 Reviews)
Ne puteți contacta pentru comanda unui produs personalizat la numarul 0746 253 939.

Plase pentru prins iepuri

500,00lei
(0 Reviews)
Producem plase pentru prins iepuri de câmp sau alte animale. Dimensiune: 210/24den(666tex a=40) L=20-25m Pot fi produse plase pentru iepuri şi la alte dimensiuni, conform specificaţiilor dvs. Dacă doriţi să achiziţionaţi acest produs, cu specificatii personalizate, vă rugăm să ne contactaţi telefonic.
500,00lei
Back to Top
Product has been added to your cart