Cautare

Afișez toate cele 4 rezultate

Sort by

Plasa de protectie pentru terenuri

(0 Reviews)
Plase de protecție terenuri sportive sub formă de panouri confecționate din plasă de poliamidă, la comandă, conform specificațiilor agreate de dvs. Se folosesc, în general, pentru împrejmuire (plasa gard), protecţie, acoperire ori separare terenuri sportive. De exemplu: garduri din plasă, acoperirea terenurilor de minifotbal ori tenis, protecţie în spatele porţilor.

Plasa pentru porti de fotbal

1.200,00lei
(0 Reviews)
Setul este compus din doua bucati de plasa pentru portile de fotbal. Plasă cu nod, din poliamidă. Setul este croit manual, conform specificaţiilor regulamentului FIFA. Plasă pentru porţile de fotbal cu dimensiunile standard de 7,5m x 2,5m x 2m. Plasa este confecţionată cu nod, din fir poliamidic de culoare albă. Diametrul firului este de 3 mm. În cazul în care aveţi nevoie de seturi cu alte dimensiuni, culori, ori alte specificaţii, vă rugăm să ne contactaţi pentru o optiune personalizată.
1.200,00lei

Plasa porti handbal poliamida

650,00lei
(0 Reviews)
Plasa este confecţionată cu nod, din fir poliamidic de culoare albă. Diametrul firului este de 3 mm, iar latura ochiului de plasă este de 100 mm. Setul este croit manual, conform regulamentului IHF. Fiecare set de porţi handbal poate fi personalizat conform specificațiilor dvs. În cazul în care aveţi nevoie de seturi cu alte dimensiuni, culori, ori alte specificaţii, vă rugăm să ne contactaţi pentru o soluţie personalizată.
650,00lei

Plase de protecție terenuri sportive

(0 Reviews)
Producem plase textile din poliamidă (PA) sau polipropilenă (PP) sub formă de panouri cu dimensiuni variabile utilizate, la amenajarea terenurilor sportive. Pentru comanda, va rugam sa ne apelati la numarul de telefon 0746 253 939.
Back to Top
Product has been added to your cart